Chromataustan valokuvauskurssi

la 25.11. klo 11 - 15

Käydään läpi greenscreenillä valokuvaaminen kuumapäiden ja salamoiden kanssa sekä jälkityöt tietokoneella taustan vaihtamiseksi kuvauskohteesta.

Hinta 60 e (sis. alv). Ilmottaudu 0400-602311.

 

Magitolla avoimet ovet

pe 13.10. klo 12-16

Tervetuloa tutustumaan studioihimme!

 

Iso studio kuvauskunnossa

Magiton iso studio on käytettävissä.

Studion koko on 5,80 m (lev) x 10 m (pit) + 5 m käytävälle kuvausmatkaa. Studion korkeus on noin 4,15 metriä.

Asennamme vielä kattokiskoja, mutta salamajalustoilla kuvaus onnistuu jo erinomaisesti - myös pohjoisesta tulevassa luonnonvalossa.

 

Greenscreen tausta

Magitolla on käytettävissä uusi 6 x 6 metrin kokoinen chromatausta helppoon taustan irroitukseen kuvattavasta kohteesta video- tai valokuvauksessa.

Taustan tasaiseen valaisuun on valmiiksi asennettuna 7 kpl 1200 W lamppuja. Kuvaajan tarvitsee vain valaista kohde haluamallaan tavalla ja ryhtyä kuvaamaan.

Chromavihreä on harvinaisuutensa takia helpompi irroittaa kuvauskohteesta kuin sinisestä taustasta, koska esimerkiksi farkut joskus häiritsevät bluescreeniä käytettäessä.

Hinnastossa Greenscreenin käyttöön sisältyy myös ison studion käyttö. Jos et tarvi kuvaukseen koko isoa salia, niin kysy hintatarjous erikseen.

Järjestämme jatkossa kuvauskursseja chromataustan käytöstä. Anna yhteystietosi meille niin ilmoitamme kurssin ajankohdasta.

 

Ensimmäinen studio kuvauskunnossa Kaasuvoimalalla!

Kuvauskunnossa oleva pienempi studio on kooltaan n. 4,6 m (lev.) x 8 m (pit) + 1 m kuvausmatkaa parven alla. Studion korkeus on noin 4 metriä.

Tervetuloa katsomaan uusia tilojamme ja kuvaamaan.

 

Magito on löytänyt uudet tilat Sörnäisten Kaasulaitoksen alueelta, Kaasutehtaankatu 1. Uusi Kalasataman metroasema valmistuu loppuvuodesta muutaman sadan metrin päähän.

Toiminta jatkuu entisellään monipuolisemmissa tiloissa, kunhan remontti on ensin tehty.