Helsinki ansaitsee monimuotoisen kulttuuri- ja kansalaistapahtumakeskuksen


Töölönlahden Makasiinien keskeinen sijainti, muunneltavuus ja inhimillinen tunnelma soveltuvat jo nyt monipuolisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Kunnostettujen Makasiinien historiallinen miljöö tarjoaa ympärivuotisen kaupunkikeitaan niin lapsille kuin aikuisillekin.
2000-luvun kaupunkisuunnittelussa pitää luoda eläviä linkkejä myös kaupunkikulttuurin aikaisempiin kerrostumiin; tämä on oivallettu muissakin eurooppalaisissa pääkaupungeissa.

Huom! Makasiinien kohtaloa ei ole vielä ratkaistu. Uusi kaupunginvaltuusto päättää ilmeisesti syksyllä 2001 Töölönlahden asemakaavasta ja Makasiineista.


Kesäkausi Makasiineilla on alkanut!
Katso MakasiiniKlubin ohjelma!


Tulossa mm.
Helsinki Act 2001 - Arts and Debate
17.-20. toukokuuta, kansainvälinen esittävien taiteiden tapahtuma ja keskustelusarja


ATTAC-karnevaali
19.5. alkaen klo 19
www.attac.kaapeli.fi


Kuvataideakatemian Vapaa-projekti
alkaen 17.5., koko Makasiinien alueella


Can You Festival?
Helsingin Juhlaviikot Makasiineilla: kaksi päivää ja yötä hiphopin, elektron ja rockin kuumimpia nimiä kaupungin sydämessä. Ulkolavalla tapahtuu klo 17-22 ja iltaklubilla meno jatkuu aina aamuneljään. Mukana mm. Teddybears STHML, The Rasmus, 22 Pistepirkko, Tuomari Nurmio ja Korkein Oikeus sekä Nightwish. 31.8 ja 1.9. Lue lisää...


Tutkielma VR:n tavaramakasiinien käytöstä ja korjaamisesta, 11.12.2000
Arkkitehtitoimisto Livady, Oranssi ryMitkä ovat tosiasioita Töölönlahdella? [HS MIELIPIDE I Tiistaina 28.11.2000]Puolet uusista valtuutetuista säilyttäisi Makasiinit [HS Tiistaina 24.10.2000]Kuvia tapahtumista Makasiineilla!


Katso mitä Makasiineilla tapahtui vuonna 2000...