Yksityistilaisuus Magitolla

Pyydä tarjous sähköpostilla: info@magito.fi

Unohtumattomat syntymäpäivät, häät tai muut yksityiset juhlat pystyyn ainutlaatuisessa fiiliksessä; musiikki soimaan, sali hämäräksi ja peilipallo pyörimään. Remontoitu teollisuuslook hoitaa sisustuksen.

Magiton sijainti on eksoottinen vanhalla rauhallisella Kaasutehdasalueella Suvilahdessa. Tilaa on 10 - 100 vieraallesi. Illallista ajatellen samaan tilaan mahtuu 40-60 henkilöä ruokailemaan omille istuinpaikoilleen. Voit tuoda omat tarjoiltavat.

Voit käyttää tilan äänentoistoa, discovaloja, vaaterekkejä, pyöreitä "kahviopöytiä" ja tuoleja. Wc- paperit, saippuaa ja käsipyyhkeet ovat valmiina.

Magitolla on kiinteästi ylös seinälle asennetut hyvätasoiset kaiuttimet ja subwoofer. Voit liittää helposti pöydällä sijaitsevan liitännän kautta oman tietokoneesi tai puhelimesi miniplugilla näihin kiinteisiin kaiuttimiin. Tilan äänentoisto on vapaasti käytettävissäsi, mutta kaiuttimia ei saa siirtää.

 

 

Erikseen vuokrattavissa on tukevia ruokailupöytiä, yläkerran lisähuone + toinen wc, videotykki ja screeni sekä dj-laitteistoa ja mikrofonia.

 

pohjapiirros

 

mallikuvia ruokailupöytien asettelusta