Yksityistilaisuus Magitolla

Kysy vapaita iltoja ja pyydä tarjous, nopeiten sähköpostilla: info@magito.fi

 

Unohtumattomat syntymäpäivät, häät tai muut yksityiset juhlat pystyyn ainutlaatuisessa fiiliksessä; musiikki soimaan, sali hämäräksi ja peilipallo pyörimään. Remontoitu teollisuuslook hoitaa sisustuksen.

Magiton sijainti on eksoottinen vanhalla Kaasutehdasalueella Suvilahdessa, joka toimii nykyään kulttuurikeskuksena. Tilaa on 10 - 100 vieraallesi. Illallista ajatellen samaan tilaan mahtuu 60 henkilöä (jopa 74 joku saanut mahtumaan) ruokailemaan omille istuinpaikoilleen. Voit tuoda omat tarjoiltavat.

Voit käyttää tilan äänentoistoa, discovaloja, vaaterekkejä, pyöreitä "kahviopöytiä" ja tuoleja. Wc- paperit, saippuaa ja käsipyyhkeet ovat valmiina.

Magitolla on kiinteästi asennetut hyvätasoiset kaiuttimet ja subwoofer (QSC KW 122 & KS 118). Voit liittää helposti pöydällä sijaitsevan miniplug liitännän kautta oman tietokoneesi tai puhelimesi kaiuttimiin. Tilan äänentoisto on vapaasti käytettävissäsi, mutta kaiuttimia ei saa siirtää.

Kysy vapaita iltoja ja pyydä tarjous, nopeiten sähköpostilla: info@magito.fi

 

kts linkki:

Erikseen vuokrattavissa tukevia ruokailupöytiä, yläkerran lisähuone + toinen wc, videotykki ja screeni sekä dj-laitteita, mikseri ja mikrofonia.

 

pohjapiirros

 

mallikuvia ruokailupöytien asettelusta