MAGITO GALLERY

Galleria visuaaliselle taiteelle. Myös kuratoituja kutsu- ja residenssinäyttelyitä.

Galleria nostaa esille kansainvälisesti mielenkiintoista visuaalista taidetta ja tekijöitä.

Näyttelyt ovat avoinna Magitolla vieraileville luovien alojen ammattilaisille ja vaikuttajille töidensä ohella. Lisäksi yksityistilaisuuksiin osallistuvilla on mahdollisuus tutustua gallerian töihin sopimuksen mukaan. Muuten avoinna ajanvarauksella..

Seuraa Facebookissa Magiton Gallerian näyttelyitä tykkäämällä tästä

 


ABSENCE / POISSAOLO, 22.8.-27.10.2013

Avoinna su 22.9. ja su 29.10.2013 sekä sopimuksen mukaan.

Näyttelyssä on esillä maalauksia, valokuvia, veistoksia ja videotaidetta kuudelta taiteilijalta: Heli Hietala, Liisa Hietanen, Anu Miettinen, Heli Penttinen, Annika Rauhala & Heidi Romo.

Näyttelyn kuraattorina on toiminut kuvataiteilija Anu Miettinen, joka ...on koonnut teoskokonaisuuden erityisesti tätä temaattista kutsunäyttelyä varten. Poissaolo-teema viittaa siihen, että jotain ehkä voisi tai pitäisi olla läsnä, mutta ei ole. Tarkastelemalla teoksia katsoja voi lähestyä sitä mitä teoksissa on ja myös sitä mihin teoksissa viitataan ja mitä ei ehkä ole (läsnä). Teema on näyttelyn kuraattorin viitteenomainen huomautus ja tulkinta esillä olevista teoksista.


Tervetuloa näyttelyn avajaisiin Taiteiden yönä, torstaina 22.8. klo 18-19 (jatkuen klo -22 asti)!

 

Ensimmäinen näyttely 12.6. - 3.8.2013 oli avoinna myös yleisölle Helsinki päivänä 12.6. klo 14-20

"Shanghai Coca" on kutsuvalokuvanäyttely joka esittelee kiinalaisen miljoonakaupungin ihmisiä ja elämää.

Coca Dai on freelancer valokuvaaja joka asuu ja työskentelee Shanghaissa. Hän on dokumentoinut kiinalaisten arkea jo yli kymmenen vuotta. Dain kuvia on valittu ja palkittu monilla huomattavilla valokuvausfestivaaleilla Kiinassa, kuten Pingyaon kansainvälisillä valokuvausfestivaaleilla tänä vuonna.

Helsinki päivänä 12.6. Magitolla on esillä myös Helsinkiläisen Helsinkistreet.fi -ryhmän valokuvia ja sen päivän tapahtumat ovat osa Suvilahden Prosessi -katutaidefestivaalia.

 

Näyttelystä lisää Facebookissa

Tue Cocan matkaa Suomeen Mesenaatin avulla

 

 Kutsunäyttely

Kutsunäyttelyn tavoite on edistää kansainvälisesti merkittävää taidetta tuomalla mielenkiintoisen tekijän taidetta esille galleriassa. Valitulle taiteilijalle Magiton näyttelytila on maksuton.

 

Residenssinäyttely

Kutsuttu taiteilija saa maksutta Magitolta käyttöönsä studioaikaa ja gallerian. Residenssin tarkoitus on kehittää uutta näkemystä studiokuvaukseen ja edistää alan osaamista. Ei sisällä asuntoa, ruokaa, kameraa...

 

 

Ossi Kajas yhteistyössä vaihtuvan kuraattorin kanssa kuratoivat kutsunäyttelyt ja residenssit. Kerran vuodessa pidettävät kutsunäyttely ja residenssi valitaan hakemusten perusteella.

Hakemusohjeet voi pyytää sähköpostilla: info@magito.fi